ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο εδώλιο του Κογκρέσου Facebook-Twitter για τις ξένες παρεμβάσεις

17:59 - 05 Σεπ 2018 | Τεχνολογία
Στο εδώλιο του Κογκρέσου Facebook-Twitter για τις ξένες παρεμβάσεις
Τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, πρόκειται να υπερασπιστούν ανώτατα στελέχη ενώπιον του Κογκρέσου, απέναντι στις κατηγορίες των νομοθετών ότι έχουν αποτύχει να αντιμετωπίσουν τις συνεχείς ξένες προσπάθειες να επηρεάσουν την αμερικανική πολιτική.

Αμφότερες οι εταιρείες αναμένεται να παραδεχτούν ότι τα αντανακλαστικά τους υπήρξαν αργά όσον αφορά τη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές, το 2016. Θα επιμείνουν ωστόσο ότι έκτοτε έχουν σημειώσει μεγάλα βήματα προόδου.

«Έχουμε καταργήσει εκατοντάδες ιστοσελίδες και λογαριασμούς που εμπλέκονται σε συντονισμένες μη αυθεντικές συμπεριφορές, το οποίο σημαίνει ότι παραπλάνησαν άλλους για το ποιοι ήταν και τι έκαναν», αναφέρεται στη γραπτή κατάθεση της Σέριλ Σάντμπεργκ, νούμερο δύο στην ιεραρχία του Facebook.  

Πριν από την κατάθεσή τους στο Κογκρέσο, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε στο θέμα, το οποίο είναι από τα αγαπημένα του τον τελευταίο καιρό, για να κατηγορήσει τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ότι ήδη επεμβαίνουν στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. 

Τελευταία τροποποίηση στις 18:01 - 05 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.