ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Barclays: Αγοράστε μετοχές τεχνητής νοημοσύνης

13:41 - 22 Ιουν 2023 | Τεχνολογία
Barclays: Αγοράστε μετοχές τεχνητής νοημοσύνης
Μετοχές τεχνητής νοημοσύνης προτείνει στους επενδυτές να αγοράζουν σε κάθε υποχώρηση του ράλι, η Barclays Plc, σημειώνοντας ότι οι αποτιμήσεις δεν είναι υπερβολικά ακριβές παρά τα κέρδη που σημειώνονται φέτος.

Ειδικότερα, οι αναλυτές σημειώνουν: «Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε υποχώρηση θα αποτελέσει μια τακτική ευκαιρία και όχι μια δομική κατάρρευση του κλάδου, επειδή οι πολλαπλασιαστές δεν έχουν αυξηθεί σε πολύ μεγάλα ιστορικά επίπεδα».

«Η αναπτυσσόμενη οικονομία της τεχνητής νοημοσύνης είναι πιθανό να βοηθήσει τους κύριους δικαιούχους της να αυξήσουν τις αποτιμήσεις τους μακροπρόθεσμα», σημείωσαν.

Οι στρατηγικοί αναλυτές της Barclays λένε ότι οι προοπτικές για την τεχνητή νοημοσύνη αυτή τη φορά είναι πιθανό να είναι διαφορετικές, τονίζοντας: «Βλέπουμε την AI ως τεχνολογικό επιταχυντή που μοιάζει με τον ψηφιακό μετασχηματισμό που πυροδότησε ο κορονοϊός και ενδεχομένως είναι πολύ πιο ισχυρός από αυτόν, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να παράσχει στήριξη σε πολλαπλή επέκταση μακροπρόθεσμα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.