ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβολαιογράφοι: Ενημέρωση για τον σημερινό πλειστηριασμό στην Πανεπιστημίου

12:03 - 28 Μαρ 2018 | Ακίνητα
Συμβολαιογράφοι: Ενημέρωση για τον σημερινό πλειστηριασμό στην Πανεπιστημίου
Ο σημερινός πλειστηριασμός σε συμβολαιογραφείο στην οδό Πανεπιστημίου, που αφορά ισόγειο κατάστημα στη Λάρισα προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου τονίζει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση από την πλευρά των συλλογικοτήτων σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, ο πλειστηριασμός αυτός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη, σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της οδού Πανεπιστημίου των Αθηνών και αφορά οφειλή 469.000 ευρώ που προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου, το οποίο καλύπτει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Τι δηλώνουν οι συλλογικότητες

Το κίνημα «Δεν πληρώνω», θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 56.

Κάθε Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, έχουμε και τουλάχιστον ένα γύρο επεισοδίων μεταξύ διαμαρτυρόμενων από κινήματα και αστυνομικές δυνάμεις.

Τα μέλη του «Δεν πληρώνω» γράφουν ότι «το συμβολαιογραφείο “Αθανάσιος Δράγιος-Ελένη Δράγιου” έχει αναλάβει διόλου ευκαταφρόνητο μερίδιο της πίτας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για λογαριασμό των τραπεζιτών (όπως και των φυσικών πλειστηριασμών παλαιότερα)».

Σύμφωνα με τα μέλη του κινήματος, «στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός ισογείου καταστήματος στη Λάρισα για οφειλή 50.000 ευρώ».

Ανησυχία ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση του κινήματος έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Με άλλα λόγια η ΕΛ.ΑΣ. θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για κίνηση αντιπερισπασμού, ώστε να υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων εκεί και να επιχειρηθεί εισβολή σε άλλο συμβολαιογραφικό γραφείο.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:16 - 28 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.