ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τη διάκριση EAP Quality Award τιμήθηκε η Hellas EAP

21:21 - 07 Νοε 2017 | Εργασιακά
Με τη διάκριση EAP Quality Award τιμήθηκε η Hellas EAP
Στο φετινό ετήσιο συνέδριο του Employee Assistance Professionals Association (EAPA), που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες από τις 3-6 Οκτωβρίου 2017 και στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες εκπρόσωποι εταιριών και επαγγελματίες των Employee Assistance Programs (EΑΡ) από 35 χώρες, η εταιρία Hellas EAP και η Τράπεζα Πειραιώς βραβεύθηκαν στην κατηγορία EAP Quality Award.

H διάκριση της ελληνικής υποψηφιότητας καθίσταται σημαντική ευρύτερα για την Ελλάδα, καθώς αναδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελείται στη χώρα μας στους τομείς ενίσχυσης της ψυχικής υγείας στον εργασιακό χώρο και των ΕΑPs, και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Αν ληφθεί υπόψη και το πρόσθετο στοιχείο ότι τα ΕΑΡ εισήχθησαν στους ελληνικούς οργανισμούς από την Hellas EAP, το 2005, ενώ διεθνώς εφαρμόζονται για περισσότερα από 50 χρόνια αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής εργασιακής κουλτούρας και οικονομίας, η αξία της ανωτέρω διάκρισης αποκτά μια ακόμη μεγαλύτερη διάσταση.

Ο αριθμός των εργαζομένων και τα μέλη των οικογενειών τους που υποστηρίζει η Hellas EAP μέσω της εικοσιτετράωρης (24/7) Γραμμής Υποστήριξης και Διαχείρισης Κρίσεων ξεπερνά τα 100.000 άτομα, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.