ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρούτσης: Χωρίς επικούριση για πρώτη φορά 16.500 δικαιούχοι της ΕΤΕ

13:18 - 04 Δεκ 2017 | Εργασιακά
Βρούτσης: Χωρίς επικούριση για πρώτη φορά 16.500 δικαιούχοι της ΕΤΕ
Δήλωση για τη μη καταβολή επικουρικών σε 16.500 συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας έκανε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πρώτη φορά, δεν καταβλήθηκαν -όπως θα έπρεπε- τα ποσά της επικούρισης σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας.

» Η δυσμενής αυτή εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίοι - για πρώτη φορά - χάνουν ένα σημαντικό τμήμα του εισοδήματός τους.

» Στο γεγονός αυτό, έρχεται να προστεθεί και η άκρως υποκριτική στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία νίπτει τας χείρας της και επιρρίπτει την ευθύνη στην Τράπεζα.

» Ακόμη μια κατηγορία συνταξιούχων της χώρας μας, βιώνει στο πετσί της την εξαπάτηση και το ανάλγητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα υπόσχονταν προεκλογικά προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο τους και άλλα κάνει πράξη μετεκλογικά!».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.