ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία: Ποιοι λαχνοί κερδίζουν από 1.000 ευρώ

18:22 - 26 Απρ 2018 | Φορολογία
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία: Ποιοι λαχνοί κερδίζουν από 1.000 ευρώ
Ολοκληρώθηκε η 15η δημόσια κλήρωση στην οποία συμμετείχαν οι «λαχνοί» του Μαρτίου οι οποίοι προήλθαν από συναλλαγές φορολογουμένων με πλαστικό χρήμα.

Κληρώθηκαν 1.000 τυχεροί οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ και οι αναπληρωματικοί τους.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧIS.

Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.