ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πέρα από κάθε λογική η κατάσταση»

10:43 - 12 Δεκ 2008 | Συνεντεύξεις
Πέρα από κάθε λογική χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Sprider, Χαράλαμπος Ξηλούρης. Τέσσερις μήνες θα χρειαστεί περίπου ο όμιλος Sprider για να κάνει κατάστημα και πάλι το σημείο που είχε στην Ερμού και το οποίο μετά τα τελευταία γεγονότα έγινε αποκαΐδια. Το συγκεκριμένο κατάστημα σύμφωνα με τον κ. Ξηλούρη δεν έκλεισε ούτε ένα χρόνο λειτουργίας. Υπενθυμίζεται ότι εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2008.

Οπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας το κόστος της επένδυσης για τη λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος ήταν 4 εκατ. ευρώ. Ομως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου η ολοκληρωτική καταστροφή του καταστήματος δεν είναι μόνο 4 εκατ. ευρώ, καθώς μέσα στο σημείο είχε τοποθετηθεί και εμπόρευμα άνω του 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του για την περίοδο των εορτών και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Μολονότι ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς το κόστος της ζημιάς για τον όμιλο αυτή δεν πρόκειται να είναι λιγότερο από 6 εκατ. ευρώ, καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος δύο ακόμη καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές, ενώ και αρκετά σημεία παρέμειναν κάποιες ημέρες κλειστά προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δ.Κ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.