ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η άγνωστη σχέση του Γ. Στουρνάρα με τη Μήλο

09:20 - 02 Δεκ 2013 | Συνεντεύξεις
Η άγνωστη σχέση του Γ. Στουρνάρα με τη Μήλο
Λίγοι γνωρίζουν την παλιά κρυφή σχέση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τη Μήλο.

Σύμφωνα με το miloslife.gr, κάποιοι παλιοί εργαζόμενοι στη Βαρυτίνη, θυμούνται το Θανάση Στουρνάρα που δούλευε ένα διάστημα σαν λογιστής στην εταιρεία των Ηλιόπουλων.

Κάποια καλοκαίρια λοιπόν, ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών, μικρό παιδί τότε στις αρχές τηε δεκαετίας του '60, κατέβαινε στη Μήλο με τη μητέρα του για διακοπές με τον πατέρα του και τα αδέλφια του στα Βούδια. Πληροφορίες από παλιά στελέχη της Βαρυτίνης, αλλά και ένα δημοσίευμα του "Βήματος" πριν ένα χρόνο, επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Γράφει το Βήμα (Νοέμβριος του 2012):
"Το καλοκαίρι του 1962, ο εξάχρονος Γιάννης Στουρνάρας νόμιζε ότι η μητέρα του, η κυρία Φωτεινή, τους πήγαινε μαζί με τα αδέλφια του για διακοπές στη Μήλο. Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν διαφορετικός. Είχαν πάει για να δουν τον πατέρα τους που δούλευε κρυφά ως λογιστής στα ορυχεία Κυριακόπουλου, όπου είχαν καταλύσει πολλοί ΕΑΜίτες."

Ισως και από το γεγονός αυτό να απορρέει και η σημερινή σχέση του Ι. Στουρνάρα με τους Κυριακόπουλους, καθώς επί προεδρίας Οδ. Κυριακόπουλου στο ΙΟΒΕ, ο Στουρνάρας διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του, πριν οριστεί Υπουργός Οικονομικών στη σημερινή Κυβέρνηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.