ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

24ωρη απεργία ΓΣΕΕ κι ΑΔΕΔΥ- Στις 11:00 το απεργιακό συλλαλητήριο- Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

09:24 - 09 Απρ 2014 | Ειδήσεις
24ωρη απεργία ΓΣΕΕ κι ΑΔΕΔΥ- Στις 11:00 το απεργιακό συλλαλητήριο- Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Aπεργεί σήμερα, Τετάρτη, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Το απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.Ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσουν το ΠΑΜΕ στις 10:00 στην Ομόνοια και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά, καθως και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων στις 10:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα από τις 10:00.

Στη γενική απεργία συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) κι έτσι ματαιώνονται τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού. Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Κλειστά, λόγω συμμετοχής στην απεργία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, θα παραμείνουν τα φαρμακεία στο λεκανοπέδιο. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Το νοσοκομεία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν, επίσης, δικαστικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, οι οποίοι προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 10:30 μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία προς τον ΟΛΠ. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

Απεργούν, επίσης, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στις τράπεζες, οι δάσκαλοι και καθηγητές και οι εργαζόμενοι στις εφορίες.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.