ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρτι χλιδής με διεθνείς κροίσους στο Καστελόριζο - Καλεσμένος και ο Α. Σαμαράς

06:05 - 07 Ιουλ 2014 | Ειδήσεις
Πάρτι χλιδής με διεθνείς κροίσους στο Καστελόριζο - Καλεσμένος και ο Α. Σαμαράς
Πάρτι χλιδής για τα 60α του γενέθλια παρέθεσε στο ακριτικό Καστελόριζο ο ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας Άντριου Λιβέρης, παρουσία 100 υπερπλουσίων καλεσμένων και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το rodosalarm, οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ομογενή επιχειρηματία έφτασαν στο ακριτικό νησί με πολυτελείς θαλαμηγούς και ιδιωτικά τζετ. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους κάποιοι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ξένοι μεγαλοεπιχειρηματίες από την Αργεντινή, το Μεξικό αλλά και την Ευρώπη, ο γενικός διευθυντής της Coca Cola – ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΒΜ κ.ά.

H βόλτα του Σαμαρά στο Καστελόριζο -Στο νησί για το πάρτι του δισεκατομμυριούχου

Η δεξίωση δόθηκε το Σάββατο στον κήπο της έπαυλης του Άντριου Λιβέρη, που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα.

Ο κ. Σαμαράς έκανε βόλτα στο νησί συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, τον εφοπλιστή Λιβέρη και το νέο δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.

Όπως δήλωσε στο Rodosalarm ο δήμαρχος του Καστελορίζου, ο πρωθυπουργός εξέφρασε θυμό για τη μη τοποθέτηση ακόμη μόνιμου γιατρού στο νησί και για την λιμνοδεξαμενή που εδώ και 20 χρόνια είναι τρύπια με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο νησί νερό με υδροφόρο σκάφος!

Ποιος είναι ο Αντριου Λιβέρης

Ο Άντριου Λιβέρης, σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Μπ.Ομπάμα, δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος της The Dow Chemical Company από το 2004 μαζί με άλλους τέσσερις διακεκριμένους επιχειρηματίες, είναι ιδρυτής του «Hellenic Initiative», μίας πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε με σκοπό τη στήριξη της Ελλάδας και τη βελτίωση της εικόνας της σε διεθνές επίπεδο. Το 2012 για την προώθηση του ίδιου σκοπού βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον Μπιλ Κλίντον.

Πέρυσι τιμήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, σε τελετή στο Μουσείο της Ακρόπολης, ως διακεκριμένη ελληνική προσωπικότητα μαζί με άλλους Έλληνες διεθνούς βεληνεκούς και, τιμητικά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τους βραβευμένους που θα κυκλοφορούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο Λιβέρης, γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπαν, λαμβάνοντας πτυχίου χημικού μηχανικού. Εκτός από πρόεδρος της The Dow Chemical είναι μέλος στο ΔΣ της ΙΒΜ, καθώς και πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ενώσεων Χημικών, αντιπρόεδρος του Business Council και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Business Roundtable.

Ο Λιβέρης είναι, επιπλέον, μεταξύ άλλων, μέλος του US-India CEO Forum, του Peterson Institute for International Economics, της American Australian Association, καθώς και επίτροπος (trustee) του Πανεπιστημίου Tufts.

Ο Λιβέρης κατοικεί στο Μίντλαντ του Μίσιγκαν, ενώ αυτός και η σύζυγός του, Paula, έχουν τρία παιδιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:31 - 07 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.