ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ελληνικός πολιτισμός στη Μελβούρνη

10:13 - 19 Σεπ 2014 | Ειδήσεις
Ο ελληνικός πολιτισμός στη Μελβούρνη
Το νέο κτίριο 15 ορόφων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, εγκαινιάζει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντένις Ναφθάιν.

Παρουσία εκπροσώπων των κυβερνητικών, εκκλησιαστικών και διπλωματικών αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης, ομογενειακών οργανισμών και επιχειρήσεων, ευεργετών της Κοινότητας και μεγάλου αριθμού μελών και ομογενών, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ελληνικού Κέντρου στη Μελβούρνη, στον χώρο του κοινοτικού οικήματος, στη γωνία των οδών Λόνστεϊλ και Ράσελ.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, θα παραστούν και πολλοί ελληνικής καταγωγής πολιτικοί, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές και φίλοι της Κοινότητας.

«Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για την Κοινότητά μας και για την παροικία. Το νέο μας κτίριο, το Ελληνικό Κέντρο, στο οποίο θα στεγάζεται το πολιτιστικό κέντρο, είναι έτοιμο και στην ώρα του. Καλούμε όλους να έρθουν στα εγκαίνια, να δουν και να καμαρώσουν το μεγάλο αυτό έργο, που ανήκει σε όλη την παροικία» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:23 - 19 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.