ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα για τον Π. Φύσσα

21:35 - 19 Σεπ 2014 | Ειδήσεις
Μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα για τον Π. Φύσσα
Αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος.

Πάνω από 30 καλλιτέχνες συμμετείχαν στην συναυλία, κατά του φασισμού και μεταξύ άλλων οι: Δ. Πουλικάκος, Γ. Γιοκαρίνης, Σπ. Γραμμένος, Ν. Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ. Χαρούλης, Μπ. Στόκας και Υπόγεια Ρεύματα. Στην συναυλία παρέστησαν και οι γονείς του Παύλου Φύσσα.

 

Κλειστός ήταν από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν συλλαλητήρια στην μνήμη του Π.Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

 

Εν τω μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή πήραν οι τρεις από τους 64 συνολικά συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη στην αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι.

 

Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και υπόλοιποι 61 θα οδηγηθούν το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στο αυτόφωρο.

 

Ορισμένες από τις κατηγορίες που τους βαρύνουν, κατά περίπτωση, είναι διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη κατοχή εκρηκτικών.

 

Ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται, επίσης, για επίθεση με βόμβα μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της οδού Σαλαμίνος, στο ΚΕΠ της περιοχής, στο κτίριο του οποίου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:20 - 19 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.