ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιφυλακτική εμφανίζεται η Standard Bank για το USD/JPY

Το δολάριο βρίσκεται σε υψηλά 6ετίας έναντι του γεν με την τράπεζα να ανησυχεί για τη δυναμική της τάσης

Goldman Sachs: Την Παρασκευή ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναμένεται να ανακοινώσει την εκτίμησή του για την οικονομία της Τουρκίας, που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή στο ΒΒΒ- με σταθερή προοπτική. Καθώς υπάρχουν ανησυχίες για τα μακροοικονομικά μεγέθη της χώρας, η τράπεζα εκτιμά πιθανή μια υποβάθμιση της προοπτικής σε αρνητική, διατςρώντασ την πιστληπτική ικανότητα σε ΒΒΒ-.

Nordea: Εκτιμά ότι η αύξηση στο ΡΜΙ της Σουηδίας θα είναι προσωρινή, καθώς τα ΡΜΙ των υπολοίπων χωρών και ο γερμανικός δείκτης Ifo δείχνουν μια γενικότερη πτωτική τάση.

Commerzbank: Η τουρκική λίρα εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις εξαιτίας της μεταβλητότητας της αγοράς και της αποστροφής των επενδυτών από το ρίσκο. Σημαντικοί παράγοντες επίσης είναι ο πληθωρισμός της χώρας αλλά και η εκτίμηση ότι η ταχεία βελτίωση του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας που παρατηρήθηκε τον τελευταίο χρόνο θα αρχίσει να χάνει τη δυναμική της.

Standard Bank: Το μοντέλο της τράπεζας υποδεικνύει περαιτέρω ενίσχυση του δολαρίου και της στερλίνας έναντι αποδυνάμωσης του ευρώ και του γεν, με την τράπεζα να παραμένει επιφυλακτική έναντι της ισοτιμίας USD/JPY στα τρέχοντα επίπεδα καθώς βρίσκεται σε υψηλά 6ετίας.

Barclays: Τα non-farm payrolls της Παρασκευής μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση, καθώς ενδέχεται να αυξήσουν τις προσδοκίες για την πρώτη αύξηση επιτοκίων από τη Fed.

Societe GeneraleCross Asset Research

EUR/USD: Η ισοτιμία δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί στα επίπεδα του 1,2660 και εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις. Σημαντική στήριξη διαμορφώνει στο 1,2550.

EUR/GBP: Η ισοτιμία βρίσκεται κάτω από τα επίπεδα του 0,7800 και δοκιμάζει κινήσεις προς την στήριξη στο 0,7754. Αν διατηρηθεί η στήριξη ενδεχομένως υπάρξει διορθωτική αντίδραση.

USD/CHF: Η ισοτιμία κινείται σε εύρος διακύμανσης μεταξύ 0,9570/0,9630 οπότε και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα δοκιμασία προς τα επίπεδα του 0,9600.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.