ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Citi: Η αγορά υποτιμά τον Ντράγκι

Πως διαμορφώνονται οι εκτιμήσεις για το ABS λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου της ΕΚΤ

MorganStanley: Η ανάκαμψη στο EUR/USD θα μπορούσε να συνεχιστεί λίγο ακόμη αν η ΕΚΤ δεν καταφέρει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της αγοράς για το πρόγραμμα ABS. Η τράπεζα εκτιμά ότι τα κέρδη του ευρώ θα περιοριστούν μέχρι τα επίπεδα του 1,2750-1,2780 όπου και αναμένει νέες ευκαιρίες για πωλήσεις με μεσοπρόθεσμο στόχο μια δοκιμασία του 1,2400.

Citi: Η αγορά υποτιμά την ικανότητα του Ντράγκι να ακουστεί ακόμη πιο υποστηρικτικός προς την οικονομία, είτε μέσω αγορών ελληνικών και κυπριακών ομολόγων στα πλαίσια του προγράμματος ABS είτε επαναλαμβάνοντας ότι η ΕΚΤ είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και συνεπώς εκτιμά ότι οι σημερινές δηλώσεις δε θα απογοητεύσουν τις αγορές.

SocGen: Κλείνει τις θέσεις long USD/JPY καθώς αναμένει η ισοτιμία να διορθώσει βραχυπρόθεσμα από τα πρόσφατα υψηλά στο 110,00.

StandardBank: Αρνητική η εκτίμηση της τράπεζας για τη στερλίνα και ευνοεί θέσεις short GBP/CHF με στόχο 1,5290 και αλλάζει την εκτίμησή της σε ουδέτερη για τα ζεύγη GBP/CAD και EUR/GBP από ανοδική και πτωτική αντίστοιχα.

BNP: Η ανάκαμψη της ισοτιμίας AUD/USD από τα χαμηλά 8 μηνών στο 0,8663 αναμένεται να διατηρηθεί, με την τράπεζα να εκτιμά ότι βραχυπρόθεσμα οι πτωτικές πιέσεις θα είναι περιορισμένες.

Citi: Τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία της Αγγλίας με την αύξηση του ΡΜΙ κατασκευών αναμένεται να στηρίξουν τη στερλίνα και θα άρουν τις ανησυχίες που είχαν δημιουργήσει η πτώση στις τιμές κατοικίας και οι εγκρίσεις των στεγαστικών δανείων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.