ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η "γιάφκα" του Βύρωνα- Στο στόχαστρο Μαρινάκης, Φέσσας, Βενιάμης

18:58 - 02 Οκτ 2014 | Ειδήσεις
Η "γιάφκα" του Βύρωνα- Στο στόχαστρο Μαρινάκης, Φέσσας, Βενιάμης
Στους στόχους των τρομοκρατών βρίσκονταν οι επιχειρηματίες Ευάγγελος Μαρινάκης, ο Θεόδωρος Φέσσας πρόεδρος του ΣΕΒ, ενώ βρέθηκαν σημειώσεις και τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με πρόεδρο το Θεόδωρο Βενιάμη.

Γνωστοί επιχειρηματίες και ιδιόχειρες σημειώσεις που υποδεικνύουν ότι ετοιμάζονταν τρομοκρατικό χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου βρίσκονται μεταξύ των ευρημάτων που αποκάλυψε έρευνα της αντιτρομοκρατικής η οποία γινόταν με πλήρη μυστικότητα, ενώ ενήμερος για την πορεία της ήταν ο Πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων της αστυνομίας ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρθηκε στο συνεχή αγώνα κατά της τρομοκρατίας και στις έρευνες που εξελίσσονταν υπό πλήρη μυστικότητα και οι οποίες απέφεραν σημαντικά ευρήματα.
Στους στόχους των τρομοκρατών βρίσκονταν οι επιχειρηματίες Ευάγγελος Μαρινάκης, ο Θεόδωρος Φέσσας πρόεδρος του ΣΕΒ, ενώ βρέθηκαν σημειώσεις και τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με πρόεδρο το Θεόδωρο Βενιάμη.

Το διαμέρισμα εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης μετά από πολυήμερη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και συσχετίζεται με την δράση του Επαναστατικού Αγώνα και της ομάδας του συλληφθέντα αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο Βήμα, η έφοδος στο διαμέρισμα αποφασίσθηκε μετά την διαπίστωση ότι εκεί έδωσε παρόν ένας 30χρονος ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Ο 30χρονος αρνήθηκε αρχικά να δώσει αποτυπώματα όμως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έχουν προσδιορίσει τη ταυτότητά του. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι «αν επιβεβαιωθούν οι σχετικές ενδείξεις θα πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιτυχία στην προσπάθεια εξάρθρωσης ένοπλων οργανώσεων».

Τελευταία τροποποίηση στις 19:15 - 02 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.