ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διέρρευσε στο Διαδίκτυο η φωτογραφία του "πιστολέρο" στο Μικρολίμανο

11:13 - 24 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Διέρρευσε στο Διαδίκτυο η φωτογραφία του "πιστολέρο" στο Μικρολίμανο
Διέρρευσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του μανιακού φερόμενου ως δράστη για την αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο το Σάββατο τα ξημερώματα, παρά την απαγόρευση δημοσιοποίησης της προς το παρόν.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, ο Αλβανός καταζητούμενος έχει καταχωρηθεί με δύο ονόματα. Το πρώτο είναι το Armben Glodian και το δεύτερο είναι το Albert Bako.

Φέρεται να είναι γεννημένος το 1983 στην Αλβανία, όμως δεν αποκλείεται κανένα απο τα παραπάνω να μην είναι το πραγματικο του όνομα, κάτι που φαίνεται πως θα εξακριβωθεί τις επόμενες ώρες.

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της αιτίας για την οποία η Εισαγγελία Πειραιά δεν έχει ακόμη ανάψει το πράσινο φως για την επίσημη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων της ταυτότητας του επικίνδυνου δράστη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων των 20:00 του Mega της Κυριακή, η αστυνομία, αλλά και η Δικαιοσύνη, δεν μπορούν να προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του καταζητούμενου κακοποιού, καθώς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η φωτογραφία δεν μπoρεί να δοθεί στη δημοσιότητα, εάν δεν έχει πρώτα κοινοποιηθεί στο δράστη.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με τροποποίηση του νόμου 4139, που έγινε το Μάρτιο του 2013, τα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής (το κοινό έγκλημα, ούτως ειπείν) δεν συμπεριλαμβάνονται στις εξαιρέσεις εκείνες, που προβλέπονται στη σχετική διάταξη. Αυτές είναι:

- για εγκληματική οργάνωση
- για τρομοκρατία
- για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας (σεξουαλικής φύσης εγκλήματα).

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο δράστης αναζητείται, είναι... προφανώς αδύνατο να του κοινοποιηθεί η δικαστική απόφαση για δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του. Έτσι, οι εισαγγελείς, μην μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, θυροκόλλησαν σήμερα, στην τελευταία γνωστή κατοικία του Αλβανού κακοποιού, στην πλατεία Αττικής, την εν λόγω απόφαση.

Πλέον, θα πρέπει να περιμένουν 48 ώρες, προκειμένου εκείνος να μην εφεσιβάλει την απόφαση, προκειμένου να δώσουν επισήμως στη δημοσιότητα τα στοιχεία του!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.