ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα χέρια της αστυνομίας ο πιστολέρο του Μικρολίμανου!

14:47 - 26 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Στα χέρια της αστυνομίας ο πιστολέρο του Μικρολίμανου!
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 31χρονος πιστολέρο που τραυμάτισε 15 άτομα σε μακελειό που προκάλεσε το Σάββατο τα ξημερώματα σε μαγαζί στο Μικρολίμανο.

Ο Αμπέρ Μπάκο εντοπίστηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αγίας Λαύρας 36 στο Γουδή, όπου συνελήφθη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καταζητούμενος Αλβανός δεν έφερε αντίσταση.

Οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ εξέτασαν με μικροκάμερες το εσωτερικό του μικρού διαμερίσματος, στη συνέχεια «διέρρηξαν» την είσοδο, και πέρασαν μέσα, αιφνιδιάζοντας τον καταζητούμενο, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Να σημειωθεί ότι οι χώροι γύρω από το διαμέρισμα, ακόμη και οι φωταγωγοί είχαν αποκλειστεί από αστυνομικούς της ΕΚΑΜ, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα ομηρίας ενοίκων της πολυκατοικίας.

Αυτή τη στιγμή, ο κακοποιός έχει μεταφερθεί στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τουλάχιστον δύο συνεργών του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία βρισκόταν "στο κατόπι" του καταζητούμενου από το προηγούμενο βράδυ, με την χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών βοηθημάτων εντοπισμού επικοινωνιών και συγκεκριμένα των στιγμάτων από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν έντονη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, και είχε εστιαστεί στην περιοχή της Κυψέλης, με την συμμετοχή της ΕΚΑΜ, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και δεκάδων άλλων αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής.

 

Αυτή είναι η πολυκατοικία στην οποία συνελήφθη ο καταζητούμενος:

 

upl5475be4296e4c

 

Έπειτα από την ανακοίνωση της σύλληψης του κακοποιού, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ελληνική αστυνομία για την επιτυχή σύλληψη του δράστη, με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

 

«Συγχαίρω την ΕΛ.ΑΣ. για τη σωστά σχεδιασμένη & αναίμακτη σύλληψη του επικίνδυνου δράστη του Πειραιά. Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα».

 

Καταγραφή

Τελευταία τροποποίηση στις 16:31 - 26 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.