ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφήνει το λιμάνι ο Αφελάϊ;

21:35 - 22 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Αφήνει το λιμάνι ο Αφελάϊ;
Δημοσιεύματα του Ολλανδικού τύπου αναφέρονται επίμονα τις τελευταίες ώρες στο ενδεχόμενο της πρόωρης λύσης της συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακού και Ιμπραήμ Αφελάϊ.

Έχοντας υπόψιν τον έντονο προβληματισμό που αναπτύσσεται στους Πειραιώτες για την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός, ο Τύπος της πατρίδας του αναφέρει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις για τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον παίκτη.


Πυκνά  δημοσιεύματα στην χώρα της τουλίπας μιλούν για το μέλλον του Αφελάϊ μακριά από την ελληνική ομάδα. «Ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες για να γλιτώσει από τον Αφελάϊ» αναφέρει εφημερίδα της Ολλανδίας, ενώ προσθέτει πως το παιχνίδι με την Καλλονή ίσως να ήταν και το τελευταίο του με την φανέλα του Ολυμπιακού.


Επιπλέον γίνεται εκτενής αναφορά τη συμπεριφορά του Αφελάϊ τη στιγμή της αλλαγής του, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του εκπροσώπου του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία τέτοια ένδειξη: «Δεν έχω να πω κάτι για το θέμα, διότι απλά δε γνωρίζω τι συμβαίνει. Πραγματικά δε γνωρίζω τίποτα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του γνωστού μάνατζερ.

  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.