ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του Ασφαλιστικού σε Ομόνοια και Κλαυθμώνος

15:33 - 06 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του Ασφαλιστικού σε Ομόνοια και Κλαυθμώνος

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν την αντίδρασή τους στο προς ψήφιση νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ζητώντας να μην υπάρξουν νέες περικοπές στις συντάξεις.

Σύμφωνα με το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρη Καλομοίρη «λέμε όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη», ο οποίος στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα για την Κυριακή για συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα.

Και το ΠΑΜΕ αντιτίθεται στην ψήφιση του ν/σ

Κατά του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου τάσσεται και το ΠΑΜΕ, το οποίο πραγματοποίησε με τη σειρά του συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Το κεντρικό σύνθημα ήταν «Όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης» ενώ στο επίκεντρο ήταν συνθήματα ενάντια στην «εξοντωτική φορολόγηση».

Κλιμακώνονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο ασφαλιστικό

Από σήμερα ξεκίνησε η 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα τα οποία επίσης αντιδρούν στη φορολογική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης που θα τεθεί το Σαββατοκύριακο στη Βουλή προς ψήφιση

Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει νέα απεργιακή συγκέντρωση αύριο στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 10.30 το πρωί, ημέρα που θα γίνουν συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ σε συνδυασμό με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια για την εργατική Πρωτομαγιά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.