ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρασκευόπουλος: Πολλά τα προβλήματα από την αποχή των δικηγόρων

18:32 - 28 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Παρασκευόπουλος: Πολλά τα προβλήματα από την αποχή των δικηγόρων
«Νομίζω ότι υπάρχει μία υπερπροβολή κάποιων πρόσφατων εξελίξεων, ανάλογες με τις οποίες οπωσδήποτε υπήρχαν και στο παρελθόν», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο υπουργός αναφέρθηκε σχετικά με τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου των όσων κατήγγειλε ο εισαγγελέας Εφετών Γιάννης Αγγελής, για τους χειρισμούς δικαστικών λειτουργών στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

 

Ερωτηθείς, αν διαπιστώνει μία γενικότερη αναστάτωση στον χώρο της Δικαιοσύνης, ο κ. Παρασκευόπουλος απάντησε ότι «αυτό που υπάρχει οπωσδήποτε είναι θόρυβος, όμως, το αν αυτός ο θόρυβος αντανακλά στη Δικαιοσύνη γενικότερα ή καθολικά, ή αν αφορά μόνο κάποια μεμονωμένα γεγονότα και την υπερπροβολή τους είναι άλλο θέμα».

 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε «ιδιαίτερα προβληματισμένος» από τη συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων.

 

«Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και η αντιμετώπιση της επόμενης μέρας από τη λήξη της αποχής, αλλά και των προβλημάτων, τα οποία συνδέονται με την αποχή, είναι εξαιρετικά δύσκολη», επισήμανε.

 

Ο κ. Παρασκευόπουλος συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου «Αριστοτέλης 2400 χρόνια», ως ομιλητής στην ανοιχτή στο ευρύ κοινό στρογγυλή τράπεζα, με θέμα «Αριστοτέλης: Πολιτική- Ηθική- Δίκαιο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.