ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα παραστεί τελικά ο Ψυχάρης στην εξεταστική για τα δάνεια

14:55 - 02 Αυγ 2016 | Ειδήσεις
Θα παραστεί τελικά ο Ψυχάρης στην εξεταστική για τα δάνεια
Θα παραστεί τελικά απ' ό, τι φαίνεται αύριο στη Βουλή ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής, Σωκράτης Φάμελος ο κ. Ψυχάρης ενημέρωσε τηλεφωνικά το προεδρείο ότι ζητά να παραστεί.

 

«Η πρόταση ήταν να κληθεί αντικαταστάτης βάσει των προβλέψεων της ποινικής δικονομίας, να έρθει, δηλαδή, ο Παναγιώτης Ψυχάρης που είναι και στον Πήγασο και στο ΔΣ Τηλέτυπου», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και κατέληξε λέγοντας ότι ο μεγαλομέτοχος του ΔΟΛ άλλαξε γνώμη.

 

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης ζήτησε να έρθει ο κ. Ψυχάρης για εξέταση μόνο αν στείλει το νέο αίτημα εγγράφως. «Μέχρι αύριο πρέπει να γνωστοποιηθεί όποιο έγγραφο γιατί αύριο ήταν να παραστεί. εμείς πρέπει να αποφασίσουμε την ώρα που έχει κληθεί. Αν εμφανιστεί πχ αύριο, και πει ότι εγώ επιθυμώ να εξεταστώ, μπορούμε να τον εξετάσουμε αν δεν έρθει ισχύει η απόφασή μας με βάση το έγγραφο αίτημα που έχει υποβληθεί», τόνισε χαρακτηριστικά. Να του επιτρέψουν να καταθέσει δίχως τυπολατρίες ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος ενώ αιτήθηκε να οριστεί στις πέντε το απόγευμα η ώρα λήξης της συνεδρίασης.

 

«Έχω προσβληθεί βάναυσα από την ανάκληση της επιστολή του και θα προτείνω ψηφοφορία για ποινική δίωξη εναντίον του για εξαπάτηση της επιτροπής και εναντίον του και γιατρού του», σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.