ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόθεση ΑΕΠΙ: ΑΣΜΑ 450+ η νέα κίνηση των μουσικών-Τι ζητούν

13:31 - 25 Απρ 2017 | Ειδήσεις
Υπόθεση ΑΕΠΙ: ΑΣΜΑ 450+ η νέα κίνηση των μουσικών-Τι ζητούν
Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι Έλληνες δημιουργοί που ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση της ΑΕΠΙ. Κύριο αίτημά τους η άμεση τοποθέτηση Κρατικού Επιτρόπου και η ταυτόχρονη παύση της αμαρτωλής διοίκησης της ΑΕΠΙ. Παράλληλα, ενημέρωσαν ότι προχωρού σε μαζικές μηνύσεις και αγωγές προς τη διοίκηση της ΑΕΠΙ.

Συνολικά περισσότεροι από 400 δημιουργοί του Ελληνικού τραγουδιού βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Passport - Κεραμεικός όπου ανακοινώθηκε η ίδρυση του νέου σωματείου ΑΣΜΑ 450+.

 

Ανάμεσά τους η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μάνος Ελευθερίου η Χάρις Αλέξιου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Νότης Μαυρουδής, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Παύλος Παυλίδης, ο Αντώνης Ανδρικάκης , ο Νίκος Μωραϊτης, Νίκος Αντύπας, Νικήτας Κλιντ και πολλοί άλλοι.

 

Στο πανέλ βρέθηκε η διοικούσα επιτροπή του νέου σωματείου (Αντώνης Πλέσσας, Φοίβος Δεληβοριάς, Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Νίκος Ζούδιαρης, Γιώργος Χατζιδάκις και Μιχάλης Αβατάγγελος), ενώ η συντονιστική επιτροπή του σωματείου αποτελείται από τους Φωτεινή Λαμπρίδη, Παρασκευάς Καρασούλος, Μυρσίνη Λοΐζου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.