ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με διεύθυνση Κολωνάκι και εικονικό αποστολέα ο φάκελος-βόμβα στον Παπαδήμο

15:50 - 27 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
Με διεύθυνση Κολωνάκι και εικονικό αποστολέα ο φάκελος-βόμβα στον Παπαδήμο
Την ταυτότητα του αποστολέα του φακέλου-βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο κατάφεραν να βρουν οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ που προχώρησαν σε ανασύνθεση του επίμαχου τμήματος του εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως αποστολέας εμφανίζεται ένα άτομο που ζει στο Κολωνάκι, μόνο που αυτό το άτομο από τις έρευνες της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει και είναι εικονικό.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας πρόκειται για την πρακτική που είχαν χρησιμοποιήσει οι Πυρήνες της Φωτιάς στο πακέτο - βόμβα που είχαν στείλει τον περασμένο Μάρτιο στη Γερμανία, ισχυροποιώντας, έτσι, τις εκτιμήσεις των Αρχών ότι πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο στο κέντρο της Αθήνας πολύ πιθανόν να βρίσκεται η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

 

Η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, όπως αναφέρει και το νεότερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

 

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει: Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο. ‘Εχει προγραμματιστεί για αύριο χειρουργικός καθαρισμός.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.