ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποδοκίμασαν τον Πατούλη-Στημένο σκηνικό καταγγέλλει η ΚΕΔΕ

13:19 - 22 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Αποδοκίμασαν τον Πατούλη-Στημένο σκηνικό καταγγέλλει η ΚΕΔΕ
"Στημένες" χαρακτηρίζει η ΚΕΔΕ τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Γιώργου Πατούλη έξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Ο κ. Πατούλης αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδό του στο υπουργείο από εργαζομένους στους ΟΤΑ που διαδήλωναν στο σημείο, ωστόσο, η ΚΕΔΕ κάνει λόγο για προβοκάτορες.

Σε σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για τρεις τέσσερις γνωστούς άγνωστους «επαγγελματίες» προβοκάτορες, οι οποίοι είχαν εισχωρήσει στο πλήθος των εργαζομένων στους ΟΤΑ που διαδήλωνε έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και οι οποίοι έκαναν «καλά τη δουλειά τους».

 

«Πρώτα επιτέθηκαν στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γ. Πατούλη που είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, στη συνέχεια με τα επεισόδια που προκάλεσαν έδωσαν "άλλοθι" στον υπουργό Π. Σκουρλέτη να μην προσέλθει έγκαιρα στη συνάντηση που ο ίδιος όρισε, προφασιζόμενος λόγους ασφαλείας», συμπληρώνεται.

 

Η ΚΕΔΕ σημειώνει ότι το συμφέρον των εργαζομένων δεν το υπηρετούν οι ελάχιστοι τραμπούκοι. «Οι "στημένες αποδοκιμασίες" σε βάρος των αιρετών της αυτοδιοίκησης έχουν ηθικούς αυτουργούς. Αυτούς που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης στη συνάντησή τους με τη κυβέρνηση. Μιας κυβέρνησης που στρέφεται συνειδητά σε βάρος των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης», καταλήγει.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.