ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγεφύρωτο το χάσμα Σκουρλέτη και ΠΟΕ-ΟΤΑ, στους δρόμους τα σκουπίδια

13:35 - 26 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Αγεφύρωτο το χάσμα Σκουρλέτη και ΠΟΕ-ΟΤΑ, στους δρόμους τα σκουπίδια
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά από την ώρα που η αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ μπήκε στο γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη και οι δύο πλευρές διαπίστωσαν το χάσμα που τους χωρίζει. Με καταγγελίες αποχώρησαν οι εργαζόμενοι.

«Οι μάσκες έπεσαν. Αφού μας αποκάλεσε μαϊντανούς των καναλιών μέσα σε 5 λεπτά είχε άποψη για την πρόταση μας» κατήγγειλε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας, που επίσης κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικων ότι «έχει πάρει τις αποφάσεις του να δώσει την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα».

 

Τον κάλεσε, πάντως, να επεξεργαστεί την πρόταση της ομοσπονδίας τονίζοντας ότι «δεν θα του επιτρέψουμε να δώσει κάτω από το τραπέζι την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα».

 

Η ημέρα ξεκίνησε με ένταση έξω από υπουργείο Εσωτερικών, στη διάρκεια κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει στο υπουργείο και απωθήθηκε από άνδρες των ΜΑΤ.

 

Τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς το επεισόδιο να πάρει μεγάλες διαστάσεις και αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας εισήλθε στο υπουργείο για προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

 

Ωστόσο, πολύ γρήγορα, όπως αναμενόταν οι δύο πλευρές διαπίστωσαν πως τους χωρίζει μεγάλη απόσταση από το να καταλήξουν σε συμφωνία.

 

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, υπουργός και εργαζόμενοι "τα έσπασαν" και ολοκλήρωσαν... άδοξα τη συνάντηση.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:00 - 26 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.