ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξαναχτύπησαν οι Anonymous Greece - Διέρρευσαν αρχεία της ΤτΕ

21:05 - 26 Σεπ 2017 | Ειδήσεις
Ξαναχτύπησαν οι Anonymous Greece - Διέρρευσαν αρχεία της ΤτΕ
Έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος ισχυρίζονται ότι διέρρευσαν οι Anonymous Greece, προειδοποιώντας, μάλιστα, ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.

Συγκεκριμένα, οι Anonymous Greece, με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους στο Facebook πριν από λίγη ώρα προανήγγειλαν ότι η διαρροή από την  τράπεζα της Ελλάδας άρχισε, παραθέτοντας το σχετικό link

Προειδοποίησαν μάλιστα με νεότερη ανάρτησή τους ότι «θα ακολουθήσουν πολλά!», διευκρινίζοντας ότι οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών του όγκου των αρχείων.

Σημειώνεται ότι οι Anonymous είχαν προειδοποιήσει για αυτή την «επίθεση», αναφέροντας χθες στο facebook ότι «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει».

Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο, 23 του μηνός. Στην αρχή έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, στέλνοντας απειλητικό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση.

Το βράδυ της Κυριακής, έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Την Δευτέρα επανεμφανίστηκαν, σχολιάζοντας την επίθεση την Τράπεζα της Ελλάδος και απειλώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».

anonymous mesa 1

Τελευταία τροποποίηση στις 21:27 - 26 Σεπ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.