ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το Υπ.Εργασίας

12:51 - 03 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το Υπ.Εργασίας
Πάνω από 1500 συνταξιούχοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των επικουρικών συντάξεων.

Η διαμαρτυρία των συνταξιούχων ξεκίνησε από  την πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια πορεύθηκαν προς το υπουργείο Εργασίας, όπου έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου. 

Ανάμεσα στα αιτήματα των συνταξιούχων  είναι η κατάργηση των νόμων που επηρεάζουν τις συντάξεις τους, όπως επίσης και την κατάργηση όλων των αντισφαλιστικων νόμων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την οποία κατηγορούν πως τους εμπαίζει. 

Ο πρόεδρος των συνταξιούχων, Δήμος Κουμπούρης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "Θέλω να τονίσω πως χρωστούν πολλά δισ. ευρώ στα ταμεία μας και θα τα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτά τα θέματα. Εχουν απαξιώσει τις συντάξεις μας!". 

Τέλος συνεχίζει λέγοντας πως "Έχουν συμφωνήσει με την τρόικα να μην έχουν ισχύ ούτε οι δικαστικές αποφάσεις. Και τώρα πρέπει να τρέχουμε στους δικηγόρους για τη μεταθανάτια ζωή μας και για να πάρουμε ψίχουλα!".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.