ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάρλα Μπρούνι: Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα

12:12 - 21 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Κάρλα Μπρούνι: Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα
Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός τής παγκόσμιας περιοδείας της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch».

Η Κάρλα Μπρούνι θα εμφανιστεί στο Παλλάς τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί μίλησε στο ΑΜΠΕ για την απόφασή της να ξεκινήσει την περιοδεία της από την Ελλάδα.

Τόνισε πως αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα οπότε όταν της πρότεινε ο παραγωγός της, Ντέιβιντ Φόστερ να ξεκινήσει την περιοδεία της από την Ελλάδα ήταν κάτι που την ενθουσίασε.

«Ο παραγωγός μου, είχε αυτή την ιδέα, την οποία και λάτρεψα. Έπαιξα σε πολλές χώρες στην τελευταία μου περιοδεία, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην Αθήνα. Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα», είπε η κ. Μπρούνι.

Εξάλλου όπως επισήμανε: «Γεννήθηκα στην Ιταλία και αυτές οι δύο όμορφες χώρες έχουν πολλά κοινά, ξεκινώντας από τη Μεσόγειο Θάλασσα που λατρεύω και είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης και ευτυχίας. Έτσι ναι, η ιδέα της έναρξης αυτής της νέας περιοδείας μου από την Αθήνα με συνεπήρε αμέσως». Άλλωστε όπως λέει σ' αυτό συνετέλεσε και η ελληνική καταγωγή του πρώην Γάλλου Προέδρου. «Και ναι, ο σύζυγός μου που έχει ελληνικές ρίζες, είναι από τη Θεσσαλονίκη, το έκανε ακόμα πιο ευχάριστο», λέει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.