ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα χέρια της ΕΛΑΣ 32χρονος ύποπτος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

20:39 - 31 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Στα χέρια της ΕΛΑΣ 32χρονος ύποπτος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου
Στη ΓΑΔΑ κρατείται 32χρονος, Αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 32χρονος, φέρεται να ήταν δραπέτης φυλακών και συνελήφθη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι ο ένας από τους δύο δράστες που μπήκαν στο γραφείο του δικηγόρου, στην οδό Ασκληπιού και σκότωσαν με πυροβόλο όπλο τον 52χρονο.

Η ΕΛΑΣ εδώ και τρεις μέρες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη υπόπτων, όμως, παρά τις έρευνες, δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να προσδιοριστούν οι ηθικοί αυτουργοί, με την ΕΛΑΣ να θεωρεί δεδομένο ότι αυτοί βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές του Κορυδαλλού. Για το λόγο αυτό, χτες, πραγματοποίησαν πέντε προσαγωγές.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες, βρίσκονται τρεις φερόμενοι ως μεσάζοντες, μεταξύ φυσικών και ηθικών αυτουργών, και οι δύο εξ αυτών φέρονται να είναι άνθρωποι της αλβανικής μαφίας, οι οποίοι έδωσαν την εντολή στους δράστες να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν το δικηγόρο, όχι όμως να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με την εν λόγω θεωρία, ένα λάθος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζαφειρόπουλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.