ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

14:08 - 02 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου
Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των δύο Αλβανών, που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα η ελληνική Αστυνομία.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι 1-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 32χρονος ονομάζεται (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, και γεννήθηκε το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

drasteszaf

Η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δεύτερου Αλβανού που ήταν παρών στη δολοφονία του ποινικολόγου αλλά διέφυγε στην πατρίδα του την επόμενη ημέρα της επίθεσης.

Πρόκειται για τον (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , που γεννήθηκε την 14-1-1987 στην Αλβανία.

  • drasteszaf1

Προφυλακιστέος κρίθηκε στο μεταξύ μετά την απολογία του στον 14ο τακτικο ανακριτή ο 32χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η απολογία του κατηγορουμένου διήρκεσε μερικά λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα έχει ομολογήσει στην προανακριτική του κατάθεση στις αστυνομικες αρχές για τη συμμετοχή του στη δολοφονία. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:58 - 02 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.