ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζητούν να αποφυλακιστούν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

19:59 - 02 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Ζητούν να αποφυλακιστούν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου, λίγες ώρες μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάσθηκαν σε κάθειρξη 8 ετών για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από τα εξοπλιστικά.

Οι δύο γυναίκες πέρασαν το κατώφλι των φυλακών Ελαιώνα σήμερα το πρωί και κατέθεσαν απευθείας αιτήσεις αποφυλάκισης, επικαλούμενες ως αίτιο το ότι έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους. Οι αιτήσεις των δυο γυναικών αναμένεται να κριθούν τις επόμενες ημέρες.

Το παράδειγμα της συζύγου και της κόρης του, αναμένεται να ακολουθήσει και ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη και μεταφέρθηκε στις φυλακές Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται και εκείνος να προχωρήσει δια των συνηγόρων του σε κατάθεσης για υφ' όρον απόλυση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην αίτησή του θα επικαλείται τις ευεργετικές διατάξεις που προβλέπονται στο νόμο Παρασκευόπουλο για υπέργηρους καταδίκους σε συνδυασμό μάλιστα με την επίκληση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.