ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβλήθηκε η συνέλευση των συμβολαιογράφων-Στον «αέρα» οι πλειστηριασμοί

16:29 - 23 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Αναβλήθηκε η συνέλευση των συμβολαιογράφων-Στον «αέρα» οι πλειστηριασμοί
Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων που θα αποφάσιζε για την στάση που θα κρατήσουν στο θέμα των πλειστηριασμών.

O Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου θα πρότεινε την αναστολή της εξαγγελθείσας αποχής από τους πλειστηριασμούς ώστε στις 29 Νοεμβρίου να ξεκινήσουν απρόσκοπτα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Ωστόσο, η συνέλευση αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από το θέατρο "Ακάδημος" που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η συνέλευση, είχαν συγκεντρωθεί μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω", τα οποία αποδοκίμασαν τους συμβολαιογράφους.

Περίπου είκοσι άτομα από το κίνημα "Δεν πληρώνω" συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του θεάτρου. Υπήρξαν αποδοκιμασίες και ειρωνικά χειροκροτήματα προς τους συμβολαιογράφους που εισέρχονταν στη συγκέντρωση. Συνθήματα ακούστηκαν ενάντιον του Γιώργου Ρούσκα, προέδρου των συμβολαιογράφων.

Η εξέλιξη, αυτή, πάντως, δημιουργεί, πάντως, πονοκέφαλο στην κυβέρνηση που περιμένει την απόφαση των συμβολαιογράφων για να ξεκλειδώσουν οι πλειστηριασμοί, που αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:51 - 23 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.