ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται κρύο, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

09:30 - 04 Δεκ 2017 | Ειδήσεις
Έρχεται κρύο, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας
Συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα, οι βροχοπτώσεις στη δυτική Ελλάδα, ενώ αρχίζει από σήμερα η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και κυρίως βόρεια ορεινά. Παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Αττική: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικές χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά και ημιορεινά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και σταδιακά στα υπόλοιπα τμήματα. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και σταδιακά στα ορεινά της Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος:  Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανόν της Στερεάς. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.