ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύσκολο διήμερο για την ΕΛ.ΑΣ.: Συγκεντρώσεις, συλλαλητήριο και ντέρμπι

10:34 - 03 Φεβ 2018 | Ειδήσεις
Δύσκολο διήμερο για την ΕΛ.ΑΣ.: Συγκεντρώσεις, συλλαλητήριο και ντέρμπι
«Καυτό» θα είναι αυτό το διήμερο για την Ελληνική Αστυνομία, καθώς για το Σάββατο και την Κυριακή είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών, το συλλαλητήριο για την ΠΓΔΜ, αλλά και το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Μεγάλος πονοκέφαλος για την αστυνομία είναι ο συνδυασμός της συγκέντρωσης αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας με τη συγκέντρωση των χρυσαυγιτών για την επέτειο των Ιμίων, το απόγευμα του Σαββάτου. Ενδιάμεσα θα υπάρξει και συγκέντρωση αντιφασιστών.

Αναλυτικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένες  συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στις 16:00, αντιφασιστική συγκέντρωση μια ώρα αργότερα και η πορεία της Χρυσής Αυγής στις 7 το απόγευμα.

Προβληματισμός επικρατεί στις συσκέψεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που θα βρίσκεται επί ποδός για τις επόμενες ώρες, για το πώς θα μπορούσε να αποφευχθεί μια «συνάντηση» των τριών αυτών συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθεί η Κυριακή, άλλη μια δύσκολη ημέρα, καθώς είναι προγραμματισμένες συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια στις 12 το μεσημέρι και δύο ώρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την ονομασία της ΠΓΔΜ στο Σύνταγμα.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η προσέλευση θα είναι πολύ μεγάλη και θεωρούν βάση το ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες.

Εξάλλου, στις 19:30 θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό  ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη, με την ανάλογη αστυνομική παρουσία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.