ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποχώρηση από Τόσκα, Κοντονή - Στον Κορυδαλλό ο Γιαγτζόγλου

20:16 - 02 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Υποχώρηση από Τόσκα, Κοντονή - Στον Κορυδαλλό ο Γιαγτζόγλου
Στις φυλακές του Κορυδαλλού θα μεταχθεί στις 10 Απριλίου ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Η μεταγωγή, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, γίνεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού, ως φυλακής υποδίκων. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, από τις φυλακές Κορυδαλλού θα φύγουν 52 κατάδικοι και θα μεταχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα 27 υπόδικοι, ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο.

Πρόκειται για μία... ντρίμπλα από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης, τη στιγμή που η αστυνομία δείχνει ανίκανη να αντιδράσεις στο μπαράζ χτυπημάτων από αντιεξουσιαστές σε συμπαράσταση προς τον Γιαγτζόγλου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης αναφέρει:

 «Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είχε καταγραφεί μπαράζ επιθέσεων από αναρχικούς - αντιεξουσιαστές, οι οποίοι δήλωναν αλληλέγγυοι στον απεργό πείνας και δίψας Κ. Γιαγτζόγλου που ζητούσε τη μεταγωγή του από τις φυλακές της Λάρισας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:26 - 02 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.