ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Πέμπτη στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας

13:39 - 18 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Την Πέμπτη στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας
Την Πέμπτη θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για σωρεία κακουργημάτων που τον βαρύνουν, σχετικά με τη δράση του πολιτικού φορέα που ακόμη και σήμερα ισχυρίζεται πως μπορεί να να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Ο Αρτέμης Σώρρας, που συνελήφθη στον Άλιμο προχθές Σάββατο, καταζητούμενος επί 16 μήνες, καλείται να λογοδοτήσει για βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων και απάτες που φέρεται να έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου και τραπεζών.

Οι συγκεκριμένες πράξεις τού αποδίδονται σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση 3 ετών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών για υπόθεση υπεξαίρεσης.

Υπενθιμίζεται πως η δικογραφία σε βάρος του Αρ. Σώρρα και των συνεργατών του σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2017, ενώ παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που αποδίδονται στους επικεφαλής της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» η οργάνωση εξακολουθεί να διαφημίζει σε μέλη της, από τα οποία λαμβάνει συνδρομές από 5 έως και 50 ευρώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.