ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έως την Πέμπτη θα πνίγεται η Αθήνα στα σκουπίδια

18:56 - 19 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Έως την Πέμπτη θα πνίγεται η Αθήνα στα σκουπίδια
Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ , η λειτουργία του ΧΥΤΑ έχει ήδη ξεκινήσει, επιτρέποντας σταδιακά την έναρξη της επιχείρησης αποκομιδής των απορριμμάτων από τις περιοχές της Αττικής. Παράλληλα ο ΕΔΣΝΑ διαβεβαιώνει, επιπλέον, ότι «έδρασε συστηματικά και αδιάλειπτα ώστε να λυθεί το πρόβλημα στον ΧΥΤΑ Φυλής που προκλήθηκε στις 9 και 10 Ιουνίου και επιδεινώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης».

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι όλες αυτές τις ημέρες «είχε ως αποκλειστικό κριτήριο την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων καθώς και την αποτελεσματική αποκατάσταση της ρηγμάτωσης»

Από την πρώτη στιγμή, υπενθυμίζει στη συνέχεια, υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες διοίκησης, εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών του ΕΔΣΝΑ, ενώ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της ρηγμάτωσης στον χώρο, με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ.

Καταλήγοντας, η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ευχαριστεί τους πολίτες και τους δήμους τόσο για την κατανόηση, όσο  και για τη συνεργασία που έδειξαν όσο διήρκεσε η κρίση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.