ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ωρα να εγκαταλειφθεί ο καταγγελτικός λόγος»

10:13 - 28 Ιουν 2007 | Συνεντεύξεις
Το νέο προεδρείο εκφράζει όλες τις τάσεις που υπάρχουν στον ΣΜΕΧΑ και οι οποίες είχαν διαμορφωθεί τόσο μέσα από τις τελευταίες αρχαιρεσίες όσο και από την τελευταία γενική συνέλευση, αναφέρει σε δηλώσεις του στο «R» ο Αλέξανδρος Πουλαρίκας, μέλος του συνδέσμου και πρόεδρος της Δυναμικής ΑΧΕΠΕΥ

«Πιστεύω πως αυτό το προεδρείο μπορεί να παίξει ρόλο στις εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να δώσουμε ένα νέο χαρακτήρα και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα θέματα που έχουμε μπροστά μας.  Να εγκαταλειφθεί ο καταγγελτικός λόγος και να εκφραζόμαστε πλέον συλλογικά με μεστό και αποφασιστικό λόγο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ.Πουλαρίκας.

Επισημαίνεται πως η διάρκεια του νέου συμβουλίου θα είναι μέχρι τις επικείμενες εκλογές, οι οποίες εκτιμάται πως θα γίνουν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Κατά τον κ. Πουλαρίκα το νέο Δ.Σ. πρέπει να εργαστεί για το καλό των ΑΧΕ προκειμένου να ενωθεί ξανά ο κλάδος. Μάλιστα ανέφερε πως πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να γυρίσουν οι τραπεζικές ΑΧΕ. «Πρέπει να βρεθεί ένα κανάλι επικοινωνίας, ώστε να γυρίσουν πίσω, αλλά χωρίς προαπαιτούμενα», τονίζει ο κ. Πουλαρίκας.

Ο σύνδεσμος έχει άμεσα να αντιμετωπίσει αρκετά θέματα, τα οποία πρέπει να ιεραρχηθούν. Mifid, Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα για τις ΑΧΕ και οι «κόκκινοι» κωδικοί είναι μερικά από αυτά που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δυναμικής ΑΧΕΠΕΥ πρέπει να μπουν σε πρώτη προτεραιότητα.

Υπενθυμίζεται πως στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε νέο πρόεδρο τον Αθανάσιο Χαλκιάδη της Αθηναϊκή ΑΧΕΠΕΥ, αντιπρόεδρο τον Αλέξανδρο Σίνο, γενικό γραμματέα τον κ. Δεπόλα και ταμία τον κ. Χριστόπουλο. Ο πρώην πρόεδρος Αλέξανδρος Μωραϊτάκης παρέμεινε απλό μέλος, όπως και ο κ. Πουλαρίκας με την κα Ζαχαριάδου. 

Γ.Κατικάς

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.