ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H coupe πλευρά της Mercedes E-Class

15:16 - 15 Ιουλ 2013 | e-lements of Class
H coupe πλευρά της Mercedes E-Class
Συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη γοητεία και το premium χαρακτήρα του εσωτερικού, με τις σπορτίφ γραμμές και τον έντονο συναισθηματισμό του αμαξώματος η ανανεωμένη E-Class Coupe θέτει για μια ακόμα φορά νέα στάνταρ στην κατηγορία.

Το στιλ του γερμανικού μοντέλου εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο από την επιθετική μάσκα και το ύφος των «τεσσάρων ματιών» των φωτιστικών σωμάτων. Η κεκλιμένη οροφή με το μυώδες πίσω τμήμα, αναδεικνύει το σπορτίφ προφίλ του αυτοκινήτου, υπογραμμίζοντας τα διαπιστευτήριά του.


Το εσωτερικό εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα πνοή του εξωτερικού. Υψηλής ποιότητας υλικά και εξευγενισμένες υπό-περιοχές με αιχμηρές καμπύλες, υπογραμμίζουν την υψηλή ποιότητα. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι o διάκοσμος των δύο μερών, που εκτείνεται σε ολόκληρο το ταμπλό. Μπορεί να επιλεγεί σε ξύλο ή αλουμίνιο, ανεξάρτητα από τις γραμμές εξοπλισμού. Επίσης νέος είναι και ο σχεδιασμός των οπών αέρα, καθώς και ένα αναλογικό ρολόι μεταξύ των δύο κεντρικών αεραγωγών.


Όπως και στην sedan έτσι και στην coupe, μια σειρά από 11 νέες ή βελτιωμένες εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, συμπληρώνουν την εικόνα.


Κάτω από το καπό, ξεχωρίζει η νέα γενιά του τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης. Τόσο η E200 Coupe όσο και η E250 Coupe τροφοδοτούνται από δίλιτρο μοτέρ, με την απόδοση να είναι στους 184 και 211 ίππους, αντίστοιχα. H γκάμα πλαισιώνεται και από τρία πετρελαιοκίνητα και άκρως αποδοτικά μηχανικά σύνολα (E220 CDI Coupe BlueEFFICIENCY, E250 CDI Coupe BlueEFFICIENCY και E350 Coupe BlueTEC.


Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία τροποποίηση στις 08:26 - 16 Ιουλ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.