ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίσθηση ελευθερίας και υπεροχής

12:43 - 19 Ιουλ 2013 | e-lements of Class
Αίσθηση ελευθερίας και υπεροχής
Πιστή στην παράδοση της υφασμάτινης οροφής, η ανανεωμένη E-Class Cabrio αποδεικνύει πως ένα πολυτελές μοντέλο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα καθαρόαιμο ανοικτό αυτοκίνητο, προσφέροντας την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε όλους της τους επιβαίνοντες.

Το ανανεωμένο γερμανικό μοντέλο, αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία των πολυτελών cabrio αυτοκινήτων. Χάρη στις σημαντικές αισθητικές αλλαγές του αμαξώματος αλλά και τις ουσιαστικές αναβαθμίσεις του εσωτερικού, η Ε-Class Cabrio έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και κύρος, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη οτιδήποτε επιθυμεί.


Η πλειάδα συστημάτων που φέρει στον εξοπλισμό της, τα άκρως ποιοτικά υλικά και τα κορυφαία επίπεδα συναρμογής και φινιρίσματος, ανεβάζουν ακόμα ένα σκαλί πάνω την E-Class Cabrio. H μελετημένη οροφή αναδιπλώνεται στο πίσω μέρος αυτόματα, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται και εν κινήσει σε μόλις 20 δευτερόλεπτα. Το σύστημα AIRCAP ανυψώνει τη ροή του αέρα και την κατευθύνει πάνω από τα κεφάλια των πίσω επιβατών, προσφέροντας την απαιτούμενη άνεση. Από την άλλη, το AIRSCARF διοχετεύει ζεστό αέρα γύρω από τον αυχένα των εμπρός επιβατών.


Η γκάμα των κινητήρων δεν αλλάζει σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αμαξώματος του μοντέλου. Οι αρχικές E200 και E250 Cabrio, τροφοδοτούνται πλέον από το δίλιτρο κινητήρα 184 και 211 ίππων αντίστοιχα, προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις και συνάμα χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με την προηγούμενη γενιά τους.


Όσοι επιθυμούν το κάτι παραπάνω, υπάρχουν και οι V6 και V8 κινητήρες, οι οποίοι χάρη στις αναβαθμίσεις του τεχνικού τμήματος της Mercedes, εμφανίζουν μειωμένες εκπομπές ρύπων και κατανάλωση.


Λουκάς Παπαλάμπρος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.