ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα γυναικεία συλλογή BOSS με την υπογραφή του Jason Wu

12:15 - 18 Φεβ 2014 | e-lements of Class
Νέα γυναικεία συλλογή BOSS με την υπογραφή του Jason Wu
Τη νέα γυναικεία συλλογή BOSS για τη χειμερινή σεζόν 2014, σχεδιασμένη για πρώτη φορά υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Jason Wu, παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η άψογη ραπτική και η εκλεπτυσμένη μαστοριά είναι το DNA που καθορίζει τη συλλογή.
Πηγή έμπνευσης για το μέλλον της BOSS Womenswear στάθηκε η γερμανική έδρα, με τα μοντερνιστικά κτίρια και τα καταπράσινα τοπία της.
Εμπνευσμένος από αυτή την ιδέα, ο Jason Wu διατηρεί την ακρίβεια και την αυστηρότητα της μάρκας καθώς εγχέει απαλότητα και θηλυκότητα.

 

Τα παραδοσιακά ανδρικά υφάσματα ενσωματώνονται σε σοφιστικέ σιλουέτες. Καθαροί ώμοι και άψογο ράψιμο σε κασμίρια και μεταξωτά. Η ιδέα του κοστουμιού κατά παραγγελία μεταφράζεται σε κομμένα κοστούμια με ακρίβεια και laser-cut φορέματα κοκτέιλ. Τέλεια ραμμένα παλτό με τονισμένη περίμετρο της μέσης συστήνουν ένα νέο ποσοστό. Fluid φορέματα με Bauhaus - inspired κέντημα δείχνουν έναν υπαινιγμό της αρχιτεκτονικής αφήγησης.

O ready-to-wear κώδικας συνεχίζει με αξεσουάρ: μποτίνια με ένα ανδρικό άγγιγμα, lace-up strap τακούνια και tuxedo loafers. Οι τσάντες διαθέτουν πολύ ακριβές σχήμα και δομή ενισχύοντας την ιδέα της ραπτικής. 

Σημαντική ήταν και η παρουσία επωνύμων στη βραδιά. Ανάμεσα σε άλλους παρευρέθηκαν οι : Gwyneth Paltrow, Diane Kruger, Adèle Exarchopoulos, Nora von Waldstätten, Reese Witherspoon, Gerard Butler, Benedict Cumberbatch, Scott Eastwood.

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.