ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mεσσογειακό chic για τον άνδρα της Νautica

13:24 - 18 Φεβ 2014 | e-lements of Class
Mεσσογειακό chic για τον άνδρα της Νautica
Η ανοιξιάτικη συλλογή της Nautica για τον άνδρα φέτος εμπνέεται από την ακτογραμμή της Μεσογείου. Από τα βαθυγάλαζα νερά και τα φωτεινά χρώματα της στεριάς μέχρι τα πλούσια φλοράλ μοτίβα και τις κλασικές ρίγες , αυτή της σεζόν η NAUTICA ανεβάζει το κλασικό ναυτικό στυλ σε άλλο επίπεδο.

"Η Nautica είναι άμεσα συνδεδεμένη με το υγρό στοιχείο." Λέει ο Creative Director, Chris Cox, "και αυτή τη σεζόν, η συλλογή μας εμπνεύστηκε από τα πλούσια σε χρώμα τοπία και τον τρόπο ζωής της Μεσογείου.."

 

Την έναρξη της σεζόν μας δίνει η συλλογή The Med. Αποχρώσεις του μπλε και του τυρκουάζ εναλλάξ με κοραλλί, κόκκινο και κίτρινο μας δίνουν ένα αποτέλεσμα έντονο που μας προετοιμάζει για την πιο ζεστή εποχή που θα ακολουθήσει. Στα μαγιό θα βρούμε μια ποικιλία από prints από μωσαϊκο και γραφικά γεωμετρικά μοτίβα μέχρι σκηνές εμπνευσμένες από τη ζωή στη Μεσόγειο Οι πτυχώσεις κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα βαμβακερά υφάσματα Τα καρό σε διάφορα μεγέθη επίσης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα βαμβακερά υφάσματα ενώ το Colorblocking παραμένει δυνατή τάση και θα το δούμε σε πόλο, μαγιό αλλά και πανωφόρια.


Καθώς μπαίνει ο Μάρτιος, η χρωματική μας παλέτα θα είναι πιο απαλή με γαλάζια, ουδέτερα και κοραλί χρώματα. Τα υφάσματα θα γίνουν πιο ελαφριά , θα φορέσουμε Τζην πουκάμισα, ελαφριά πουλόβερ λινά και βαμβακερά πουκάμισα και σακάκια. Τα λαχούρια και τα φλοραλ σχέδια εμπνευσμένα από την Ιταλική κληρονομιά της ακτής θα κάνουν την παρουσία τους έντονα αισθητή παντού: από μαγιό και κοντομάνικα πουκάμισα μέχρι τα πόλο και στις βερμούδες. Βαμβακερά ριγέ υφάσματα, γεωμετρικά μοτίβα και prints ψαριών συνεχίζουν να υπάρχουν σε μαγιό, κοντομάνικα πουκάμισα και σορτς. Το Knit Shawl Blazer είναι το τέλειο κομμάτι που θα σας συντροφεύσει μέρα και νύχτα τέλεια συνδυασμένο με το Bedford Cords.

 

Ένδυση υψηλών απαιτήσεων θα βρούμε στη συλλογή Mid Sea Regatta. Τα χρώματα που κυριαρχούν εδώ είναι το ναυτικό μπλε και το λευκό και τα prints είναι πιο αφηρημένα και πάντα σε colorblock. Υπάρχουν υβριδικές μείξεις πλεκτού με νάιλον, πουκάμισα από συνθετικό και βαμβάκι, καθώς και Polo από ειδικά υλικά που δίνουν έξτρα αντοχή. Ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ύφανση που αποτρέπει τον ιδρώτα, αποσμητικές ιδιότητες και γρήγορο στέγνωμα υπάρχουν στα φούτερ με κουκούλα και στα ζιβάγκο με φερμουάρ έτσι ώστε τα ρούχα αυτά να γίνουν όσο πιο λειτουργικά γίνεται.

 

Η συλλογή South Pacific θα μας οδηγήσει σιγά σιγά στο καλοκαίρι. Τα χρώματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα, με ονόματα όπως Flame Red, Aruba Blue και Beach Plum. Τα μαγιό γεμίζουν prints –φλοραλ, καλάμια από μπαμπού, ψάρια και καρό. Τα υφάσματα παραμένουν ελαφριά όπως λινά και βαμβακερά.Τα πλεκτά τύπου Oxford κρατούν τη θέση τους και σε αυτή τη συλλογή μαζί με λινά καλοκαιρινά πλεκτα. Ναυτικές ρίγες θα βρούμε παντού – σε πόλο και μπλουζάκια ενώ η ριγέ ποπλίνα μας δίνει δροσερά σακάκια και βερμούδες.

 

Πραγματικά, πρόκειται για μία συλλογή που θα σας πάει μια αξέχαστη κρουαζιέρα σε όλη τη Μεσόγειο!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.