ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Anytime μειώνει τα βάρη του στεγαστικού δανείου

10:39 - 17 Οκτ 2013 | Αφιέρωμα Real Estate
Η Anytime μειώνει τα βάρη του στεγαστικού δανείου
Έχετε στεγαστικό δάνειο; Γλιτώστε χρήματα από την ασφάλεια της κατοικίας σας με το Anytime Home Economic.

Δύσκολοι καιροί για όσους πληρώνουν δόσεις στεγαστικού δανείου. Γι’ αυτό ηAnytime προσφέρει τη δυνατότητα να γλιτώσετε τα περιττά έξοδα.

Μετά την επιτυχημένη πορεία στην ασφάλιση αυτοκινήτων, η Anytimeαναλαμβάνει και το κομμάτι της κατοικίας…και μάλιστα χωρίς να σας δημιουργεί περαιτέρω πονοκέφαλο με τα χρήματα.

 

Τώρα η Anytime, η 1η direct ασφάλιση από την INTERAMERICAN, κάνει και την ασφάλιση κατοικίας σας απλή υπόθεση, με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης Anytime Home Economic!

 

Με το πρόγραμμα αυτό, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ασφάλιστρα που πληρώνετε ήδη για την κατοικία σας, νιώθοντας παράλληλα ασφαλείς με την εγγύηση τηςINTERAMERICAN. 

 

Θα δώσετε λιγότερα χρήματα σε σχέση με τις συνηθισμένες ασφάλειες, αλλά θα αποκτήσετε τις ίδια παροχές για μία ασφάλειας κατοικίας. Το πακέτο περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες για το στεγαστικό σας δάνειο, διασφαλίζοντας την περιουσία σας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών, όπως σεισμός, φωτιά, κ.α.

 

Στην Anytime ασφαλίζετε την κατοικία σας και γλιτώνετε έως και €100 το χρόνο!

 

Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε προσφορά, μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:16 - 17 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.