ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενισχύστε την ασφάλεια της κατοικίας σας

08:01 - 21 Οκτ 2013 | Αφιέρωμα Real Estate
Ενισχύστε την ασφάλεια της κατοικίας σας
Ως γνωστόν η πολυετής οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας έχει πυροδοτήσει την εγκληματικότητα και έχει επιφέρει κατακόρυφη άνοδο σε διαρρήξεις κατοικιών.

Το φαινόμενο που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι πλέον έντονο τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο. 

Ένας άλλος υπαρκτός κίνδυνος που τελευταία μας έχει θυμίσει ξανά την παρουσία του είναι οι σεισμοί. Η Ελλάδα όπως γνωρίζουμε είναι μια από τις πλέον σεισμογενείς χώρες στον κόσμο.

Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένο όσο ποτέ να ενισχύσουμε με κάθε δυνατό τρόπο την ασφάλεια της κατοικίας μας τόσο από τα επικίνδυνα γεωλογικά φαινόμενα όσο και από τους επίδοξους διαρρήκτες που εποφθαλμιούν τα υπάρχοντα εντός της κατοικίας μας .

Όλοι γνωρίζουμε τις κλασσικές μεθόδους ασφάλισης της περιουσίας μας απέναντι στους παραπάνω κινδύνους, όπως συστήματα συναγερμών, κλειδαριές ασφαλείας, πύρους, κάγκελα κλπ και κυρίως τα ασφαλιστικά συμβόλαια που παρέχουν κάλυψη για όλα τα παραπάνω και για ακόμη περισσότερα αρνητικά ενδεχόμενα, όπως πυρκαγιές, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.

Πέρα λοιπόν από αυτούς τους γνωστούς και γενικώς αποδεκτούς τρόπους πρόληψης που όλοι σχεδόν γνωρίζουμε αλλά λιγότεροι εφαρμόζουμε υπάρχουν και άλλοι απλοί τρόποι οι οποίοι συχνά μας διαφεύγουν.

katoikia558 181013

Καθώς λοιπόν από αμέλεια ή επειδή είμαστε ανέτοιμοι για τέτοιες καταστάσεις μπορεί να υποστούμε μια υλική και ψυχική φθορά πολύ μεγαλύτερη από το κόστος των αναγκαίων προληπτικών μέτρων απαιτείται καθαρό μυαλό, ετοιμότητα και σωστή οργάνωση η οποία συνίσταται σε μερικές απλές πρακτικές κάποιες από τις οποίες θα σας κοστίσουν λίγα χρήματα αλλά είναι απαραίτητες και κάποιες άλλες καθόλου.

Ακρογωνιαίος λίθος της ασφάλειας είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε μια μεγάλη και σίγουρη ασφαλιστική εταιρία. Κάντε λοιπόν την απαραίτητη έρευνα αγοράς, βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση μεταξύ παροχών και κόστους και χαλαρώστε από κάθε σχετικό άγχος αφού πλέον άλλος, θα το επωμιστεί για εσάς.

Το επόμενο βήμα είναι να θωρακίσετε το σπίτι σας με συστήματα ασφαλείας, ένα καλό σύστημα συναγερμού, πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας, φωτοκύτταρα κ.α.

Εφόσον αυτά γίνουν, χρειάζεται απλώς να είμαστε αρκούντως προσεκτικοί ώστε να μην προκαλούμε την τύχη μας και εκθέτουμε την περιουσία μας σε κίνδυνο από απερισκεψία.

katoikia500 181013

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.