ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διατηρεί τις εκτιμήσεις της για τις ελληνικές τράπεζες η Deutsche Bank

11:29 - 05 Ιαν 2010 | Αναλύσεις
Οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα υποαποδόσουν αναφέρει σε χθεσινή της έκθεση για τον κλάδο η Deutsche Bank και συμπεριλαμβάνει στις κορυφαίες της επιλογές τις μετοχές των Credit Suisse, Banco Santander, Lloyds Banking Group και Barclays. Αναφορικά με τις ελληνικές τράπεζες σημειώνει πως ένα μεγάλο ποσοστό των περιουσιακών τους στοιχείων έχει επενδυθεί σε ελληνικά ομόλογα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια θέματα.

Από την άλλη αναφέρει πως καλύτερα τοποθετημένες είναι εκείνες οι τράπεζες που έχουν δείκτη δανείων προς καταθέσεις σημαντικά χαμηλότερο από το 100%. Μεταξύ αυτών είναι και οι ελληνικές τράπεζες.  

Ο οίκος δεν αλλάζει τις εκτιμήσεις του αναφορικά με τις τιμές στόχους και τις συστάσεις. Έχει δώσει σύσταση αγοράς και τιμή στόχο τα 31 ευρώ για την Εθνική Τράπεζα, σύσταση αγοράς και τιμή στόχο τα 14 ευρώ για την Alpha Bank, σύσταση διακράτησης για την Τράπεζα Κύπρου με τιμή στόχο τα 4,7 ευρώ, σύσταση διακράτησης με τιμή στόχο τα 9,4 ευρώ για τη Eurobank, σύσταση διακράτησης με τιμή στόχο τα 2,7 ευρώ για τη Marfin και σύσταση πώλησης για την ΑΤΕ Bank με τιμή στόχο το 1,2 ευρώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.