ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

S&P 500: Η ημέρα μετά το μίνι-κραχ

16:40 - 25 Αυγ 2015 | Αναλύσεις
S&P 500: Η ημέρα μετά το μίνι-κραχ
Η μεταβλητότητα έχει κυριολεκτικά εκτοξευτεί και αυτό οδηγεί μετά βεβαιότητας στην έναρξη μιας περιόδου έντονων διακυμάνσεων.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιστορική από κάθε άποψη αφού το future του S&P 500 βγήκε εκτός διαπραγμάτευσης για πρώτη φορά στην ιστορία του εξαιτίας της πολύ υψηλής μεταβλητότητας.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα μπορούσε να συμβεί στον αμερικανικό δείκτης από εδώ και πέρα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι οι πιέσεις έχουν οδηγήσει σε μια πολύ ακραία πτώση από την οποία αναμένουμε μια βραχυπρόθεσμη ανοδική αντίδραση, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο S&P 500 αντέδρασε από τη στήριξη που βλέπουμε στο παρακάτω εβδομαδιαίο γράφημα, χωρίς όμως να δοκιμάσει το 100% της περιοχής και αυτό ίσως αποδειχθεί μοιραίο.

25 08 15 spxweekly

Βραχυπρόθεσμα τοποθετούμε μια ανοδική αντίδραση μεταξύ 6,0%-10,0% πριν υπάρξουν και νέες πωλήσεις. Ο παρακάτω δείκτης μας δείχνει ότι κάθε φορά που υπάρχει ισχυρή πτώση, αυτή δεν ολοκληρώνεται με την πρώτη προσπάθεια.

25 08 15 nymo

Όλα δείχνουν ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε μηνιαίο κλείσιμο κάτω από πολύ κρίσιμο ΚΜΟ.

25 08 15 spxma

Η μεταβλητότητα έχει κυριολεκτικά εκτοξευτεί και αυτό οδηγεί μετά βεβαιότητας στην έναρξη μιας περιόδου έντονων διακυμάνσεων. Η εκρηκτική άνοδος της μεταβλητότητας λειτουργεί σαν το σεισμό. Χρειάζεται ένας ισχυρός για να ξυπνήσει και νέα ρήγματα. Προετοιμαστείτε για μια εκπληκτική περίοδο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.