ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

HSBC: «Κόβει» τις τιμές στόχους για Πειραιώς και Alpha

14:19 - 09 Δεκ 2015 | Αναλύσεις
HSBC: «Κόβει» τις τιμές στόχους για Πειραιώς και Alpha
Σε μείωση των τιμών στόχων για τις μετοχές των ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ALPHA BANK προχώρησε η HSBC, διατηρώντας αμετάβλητες τις συστάσεις.

Συγκεκριμένα, η τιμή για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ μειώνεται στα 0,5 ευρώ ανά μετοχή, με σύσταση "hold", και για την ALPHA BANK στα 4,66 ευρώ από 4,75 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση "buy".

Ιδιαίτερα για την ALPHA BANK αναφέρει ότι υπάρχει προοπτική ανόδου ενώ σε γενικές γραμμές τονίζει ότι η βασική εκτίμηση για τις ελληνικές τράπεζες παραμένει αμετάβλητη. «Οι ελληνικές τράπεζες θα ωφεληθούν σημαντικά από την ομαλοποίηση της διατραπεζικής χρηματοδότησης, την εξομάλυνση της βάσης κόστους και την βελτίωση της ποιότητας του ενεργητικού τους. Ως αποτέλεσμα, οι αποδόσεις θα ξεπεράσουν το κόστος μετοχής μέχρι το 2018» τονίζει ο επενδυτικός οίκος.

Για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ σημειώνει ότι επίσης έχει περιθώρια για βελτίωση της κερδοφορίας από πλευράς χρηματοδότησης και μείωσης του κόστους, αλλά με μικρό περιθώριο ανόδου, λόγω της αποτίμησης των επιχειρηματικών δανείων και την ποιότητα του ενεργητικού της.

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις 14:30 - 09 Δεκ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.