ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alpha Bank: Τι λένε οι ξένοι αναλυτές για τα αποτελέσματα

13:59 - 04 Μαρ 2016 | Αναλύσεις
Ανάλογα των εκτιμήσεών της χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της ALPHA BANK η Μorgan Stanley.

Προβλέπει ανάκαμψη στην κερδοφορία το 2016, ενώ επισημαίνει τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων το δ' τρίμηνο, συγκριτικά με το τρίτο. Θέτει τιμή-στόχο τα 2,75 ευρώ με σύσταση equalweight.

 

Από την πλευρά της η UBS χαρακτηρίζει ως «τίμια» τα μεγέθη δ' τριμήνου της τράπεζας, ενώ καταγράφει τάσεις βελτίωσης στην ποιότητα των κεφαλαίων. Διατηρεί την τιμή-στόχο των 2,40 ευρώ και τη σύσταση neutral. Θεωρεί ως βασικές εστίες αβεβαιότητας το μακροοικονομικό περιβάλλον και κυρίως το ζήτημα της επιτυχούς ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης. Ο διεθνής οίκος αυξάνει τις προβλέψεις για τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας το 2016 και 2017.

 

Η Credit Suisse θέτει τιμή-στόχο τα 2,93 ευρώ και σύσταση outperform για τη μετοχή της ALPHA BANK. O διεθνής οίκος αναφέρει ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια υποχώρησαν σε τριμηνιαία βάση, ενώ στέκεται και στην καλή, όπως σημειώνει, ποιότητα των κεφαλαίων της τράπεζας. Χαρακτηρίζει καταλύτη για την πορεία της μετοχής βραχυπρόθεσμα το θέμα της πρώτης αξιολόγησης από τους δανειστές.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.