ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο: Ποιος αγοράζει και οδηγεί σε «τρελό» ράλι το Υγεία;

08:10 - 07 Δεκ 2017 | Αναλύσεις
Χρηματιστήριο: Ποιος αγοράζει και οδηγεί σε «τρελό» ράλι το Υγεία;
Μπορεί οι μέτοχοι του Υγεία και επίσημα η MIG να αρνήθηκαν την πρόταση της Γ. Αποστολόπουλος (Ιατρικό Αθηνών) για την εξαγορά του 30% έναντι 0,45 ευρώ ανά μετοχή, όμως ο τίτλος του Υγεία, συνεχίζει το «τρελό» ράλι του!

Μάλιστα, έχει σχεδόν… διπλώσει στις δέκα τελευταίες συνεδριάσεις άμα της ανακοίνωσης της πρότασης, ενώ πλέον, όχι μόνο έχει αφήσει πίσω την τιμή της δημόσιας πρότασης, αλλά έκλεισε χθες στα 0,59 ευρώ!

Είναι σαφές ότι κάποιοι (ισχυροί) αγοράζουν… μανιασμένα μετοχές του Υγεία, κάτι που μαρτυράται από το +13,24% χθες και το +8,54% προχθές! Παράλληλα, οι όγκοι, κάθε άλλο παρά… retail δείχνουν. Χθες στον τίτλο διακινήθηκαν 1,52 εκατ. τεμάχια και προχθές 1,41 εκατ. τεμάχια!

Η ίδια η αγορά λοιπόν έχει ήδη αποδομήσει την πρόταση Αποστολόπουλου, οδηγώντας τη μετοχή 31% υψηλότερα από τα 0,45 ευρώ!

Ποιος αγοράζει; Μήπως κάποιοι… τραβούν το χαρτί υψηλότερα, «ζητώντας» - απαιτώντας υψηλότερο τίμημα; Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει η πλευρά Αποστολόπουλου με νέα βελτιωμένη οικονομική προσφορά; Μπορεί το Ιατρικό με τέτοια δάνεια, να δώσει τόσα λεφτά; Μήπως υπάρχει… παρέμβαση του CVC; Είναι ερωτήματα που ίσως απαντηθούν το προσεχές διάστημα. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.