ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάτι συμβαίνει στον κλάδο της υγείας–Ράλι MIG, Υγεία και ΙΑΣΩ

09:40 - 19 Δεκ 2017 | Αναλύσεις
Κάτι συμβαίνει στον κλάδο της υγείας–Ράλι MIG, Υγεία και ΙΑΣΩ
Τα… συμφραζόμενα και η συμπεριφορά των μετοχών του κλάδου της Υγείας μαρτυρούν ότι σύντομα μπορεί να έχουμε νέες εξελίξεις στο χώρο.

Χθες, MIG, Υγεία και ΙΑΣΩ έκλεισαν με εντυπωσιακό ράλι, σχεδόν στην κορυφή των αποδόσεων στο Χ.Α., με πολύ ενισχυμένους μάλιστα όγκους.

Η MIG, που διατηρεί το 70% του Υγεία έκλεισε με άνοδο 18,24% στην 3η θέση των αποδόσεων του Χ.Α.! Μάλιστα, διακινήθηκαν στον τίτλο 8,9 εκατ. τεμάχια!

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή η μετοχή ενισχύθηκε σε ποσοστό 7,53%, την Πέμπτη 3,33%, την Τετάρτη +2,27% και την Τρίτη +1,15%.

Ο τίτλος του Υγεία έκλεισε χθες με άνοδο 8,48% στα 0,6270 ευρώ που είναι νέα υψηλά 52 εβδομάδων, ενώ έχει σχεδόν… διπλώσει σε σχέση με τα προ ενός μηνός επίπεδα!!!

Θυμίζουμε ότι η δημόσια πρόταση της Γ. Αποστολόπουλος για το 30% του Υγεία έγινε στα 0,45 ευρώ, τα οποία έχει αφήσει πίσω προ πολλού!

Επίσης, χθες έκανε ράλι και ο τίτλος του ΙΑΣΩ που ενισχύθηκε σε ποσοστό 19,29% διακινώντας όγκο 584.594 τεμάχια, ενώ έκλεισε στα 1,15 ευρώ, που επίσης είναι νέα υψηλά έτους!

Αυτές οι κινήσεις στο ταμπλό, μαρτυρούν ότι σύντομα ίσως έχουμε εξελίξεις στον κλάδο.

Θυμίζουμε ότι το Dromeus Global Opportunities Fund (ανήκει στο Dromeus Capital), «χτίζει» ποσοστά στη μετοχή του Υγεία, καθώς, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ήδη έχει συγκεντρώσει ποσοστό 2,76% των μετοχών με αγορές που έγιναν μεταξύ 0,45 και 0,55 ευρώ. Αυτό που δεν έχει διαλευκανθεί, είναι για λογαριασμό ποιων συμφερόντων ενεργεί το συγκεκριμένο fund.

Από την άλλη πλευρά, η CVC Capital Partners από τον περασμένο Απρίλιο είναι ο μεγαλομέτοχος του νοσοκομείου Metropolitan, ενώ από γνώστες της αγοράς θεωρούν ότι στόχος του είναι να πρωταγωνιστήσει στις όποιες εξελίξεις… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.